Ads Top

Open Mobile belooft maatwerk

Vandaag wordt OpenMobile, de nieuwe telecomprovider van Nederland, gelanceerd. OpenMobile onderscheidt zich door de innovatieve wijze waarop men zelf zijn gebruiksomgeving kan instellen, zoals internet- en social media gebruik.

Geen WhatsApp en werkmail na 22:00 uur, huiswerk vóór Instagram, en na 21:00 uur niet meer op YouTube. Soms is het wenselijk om - voor jezelf en voor het gezin - bepaalde rustmomenten in te bouwen als het aankomt op de mobiele telefoon.

De telecomprovider biedt verschillende tools waarmee men velerlei gebruiksinstellingen kan beheren. Denk aan het activeren van tijdgestuurde regels. Zo is het mogelijk om WhatsApp op een bepaalde tijd uit te schakelen, zonder een extra benodigde handeling. In de ochtend wordt deze zelf weer actief en komen alle berichten binnen. Ditzelfde geldt voor sitebeheer.

Ook is het mogelijk om de snelheid van het netwerk in te stellen, aangezien sommige gebruikers of apparaten niet altijd de volledige snelheid van het netwerk nodig hebben. Openmobile stelt ook een uitgebreide antivirus tool ter beschikking. Wanneer deze tool geactiveerd wordt, wordt alle data gecontroleerd op virussen en kwaadaardige software.

OpenMobile maakt gebruik van het T-Mobile netwerk met ElephantTalk als mobile virtual network enabler (MVNE).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.