Ads Top

Samsung kondigt Galaxy S6 en Galaxy S6 edge aan

Samsung heeft vandaag zijn nieuwste generatie premium Galaxy smartphones aangekondigd: de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge. Beide voorzien van hoogwaardige materialen zoals metaal en glas.

De Galaxy S6 is afgewerkt met Gorilla Glass 4, het hardste glas ooit gefabriceerd. Daarnaast zijn de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge beschikbaar in diverse kleuren.

Zowel de Galaxy S6 als de Galaxy S6 edge zijn uitgerust met camera’s, een met een 16 MP sensor en een andere met een 5 MP sensor. Met de 5 MP camera aan de voorkant maak je ultieme selfies. Auto Real-Time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) en IR Detect White Balance zorgen voor verbeterde lichtgevoeligheid en kraakheldere kleurreproductie. Met de nieuwe Quick Launch start je de camera in slechts 0,7 seconde vanuit elk scherm op door tweemaal op de home button te tikken.

De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge kan draadloos worden opgeladen vanaf elke draadloze oplader die in de markt beschikbaar is en werkt volgens de WPC- en PMA-standaarden. Opladen via een kabel kan natuurlijk ook. Dit gebeurt 50 procent sneller dan bij zijn voorganger de Galaxy S5. Tien minuten opladen betekent dat je de smartphone vier uur extra kunt gebruiken.

’s Werelds eerste 14nm mobiele processor met 64-bit platform, het nieuwe LPDDR4 werkgeheugen en het UFS 2.0 flashgeheugen zorgen volgens Samsung voor de beste prestaties en hogere geheugensnelheden bij een lager energieverbruik.

De smartphones gebruiken bovendien de allereerste 1440P/VP9 hardware-based codec. Daarmee kun je in hoge resolutie streaming video’s bekijken, terwijl het energieverbruik laag blijft. Het 5,1 inch Quad HD Super AMOLED beeldscherm geeft de hoogste pixeldichtheid van 577ppi.

De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge zijn verder voorbereid op Samsung Pay, het gebruiksvriendelijke platform voor mobiel betalen dat later dit jaar geïntroduceerd wordt in de Verenigde Staten en Korea. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.