Ads Top

Alcatel komt met mobiele hotspots

Alcatel Onetouch, een van de snelst groeiende smartphonemerken ter wereld, introduceert Wi-Fi LINKs. Dit zijn mobiele hotspots die gebruikers overal en altijd toegang geven tot hogesnelheid-Wifi. Iedereen kan er zijn of haar laptops, tablets of andere wifi-apparaten mee verbinden met het mobiele netwerk naar eigen keuze.

Wi-Fi LINKs zijn klein en passen daarom zonder moeite in een broekzak. Ze zijn compatibel met alle wifi-apparaten en behalen downlink-snelheden tot 300 Mbps (4G+), 150 Mbps (4G) of 21 Mbps (3G). De Wi-Fi LINK 4G+ biedt een ruime keuze aan configuraties, met zowel een LCD-scherm dat alle benodigde informatie in een oogopslag duidelijk maakt, als een LED-scherm voor de makkelijkste gebruikservaring. Voor deze configuraties zijn speciale verwijderbare batterijen beschikbaar (1800 mAh en 3600 mAh).

Alle Wi-Fi LINKs zijn te verkrijgen in zowel zwart/asgrijs als wit/koelgrijs.

De bijbehorende app die beschikbaar is voor de 4G- en 4G+-apparaten, stelt gebruikers in staat de hotspot van afstand te besturen met een smartphone, tablet of laptop. De applicatie is compatibel met Android en iOS, en geeft de verbindingsstatus en datasnelheden weer. Verder maakt de app sms-beheer mogelijk, kunnen gebruikers er de batterijstatus mee controleren en zit er een automatische bespaarstand op. De Wi-Fi LINK APP is beschikbaar in de Google Play Store en de Apple Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.